Over ons

EFC Business richt zich met de werkzaamheden voornamelijk op alle voorkomende belastingzaken en de daarbij behorende advisering. Hiervoor richten wij ons uitsluitend op het midden- en klein bedrijf..

Het bedrijf bestaat uit een team met meer dan 10 jaar werkervaring richt zich op een persoonlijke benadering met korte lijnen, zodat snel gereageerd kan worden. Dit is ook noodzakelijk vanwege een steeds meer toenemende regelgeving die steeds ondoorzichtiger wordt zodat de risico’s toenemen. Het huidige tijdsbeeld versterkt dat. Veranderingen volgen elkaar snel op en er zijn steeds meer kansen en bedreigingen. Dit vraagt om een toekomst gerichte begeleiding waarin wordt meegedacht en bijgestuurd met onze cliënten. Fiscale en juridische ondersteuning en begeleiding zijn daardoor in feite de kerntaak geworden.

In onze zakelijke begeleiding gaan wij ervan uit dat de klanten zich moeten kunnen richten op hun belangrijkste activiteiten en zo min mogelijk negatieve energie moet steken in bijkomende complexe zaken als gevolg van regelgeving. Zo wordt voor verslaglegging aangesloten op het belastingaspect, waardoor allerlei bijkomende controle maatregelen worden vermeden en de kosten laag blijven. Verder wordt naar hogere efficiëntie gestreefd door verder automatisering en digitalisering.

Onze specialisatie

  • Boekhouding
  • BTW aangifte
  • Jaar rekening
  • Fiscaal advies
  • Inrichten/herzien rechtsvorm
  • Opzetten BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *